geldlenen

Cashper, Ferratum en Minilening – EHBO bij rood staan !

Rood staan !

ehbo bij rood staanNiemand hoopt het mee te maken, maar velen is het al overkomen;
Je nieuwe loon is nog niet gestort, maar de cijfers bij het pinnen aan de automaat geven rode cijfers aan, je staat rood oftewel je hebt een pinprobleem !


Een oplossing wordt hierin geboden door onder andere Cashper , Ferratum en Minilening.
Deze aanbieders van minileningen verzorgen zogezegd een voorschot op uw loon.
Door het “uitlenen” van bedragen tot 600 euro (Cashper) en 800 euro (Ferratum) voor een korte periode van 15, 30 of 45 dagen tegen een minimale rente, kunt u zorgen dat de beschamende situatie aan de pinautomaat tot het verleden behoren. Er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden waaraan men dient te voldoen, lees hierover meer op de desbetreffende website(s)

Cashper

Cashper geeft je de mogelijkheid om tot 600 euro te lenen en deze lening terug te betalen binnen 15 of 30 dagen.Leen je een bedrag van 600 euro is de aflossing inclusief rente het luttele bedrag van 607,- Euro!
Zo’n klein rente bedrag kan iedereen opbrengen die even een kleine terugslag heeft voordat het loon weer op zijn of haar bankrekening staat.

Cashper is dus de ideale oplossing indien de wasmachine of de auto er even geen zin in heeft en een spoedreparatie nodig heeft.

Cashper houd van zekerheid, net als u.
Cashper is de eerste en enige verstrekker van mini kredieten met een bankvergunning in Europa !

Ferratum

Je kunt je nu gratis bij Ferratum.nl inschrijven en lid worden van hun online geldservice. Als je minimaal 21 jaar bent, een vaste baan/ vast inkomen hebt dan ben een paar stappen verwijderd van een extra voorschotje die je bij Ferratum kunt lenen.

Onderzoek van het Finse Ferratum

Niet kunnen pinnen komt niet alleen voor bij Nederlanders met een lager dan modaal inkomen (47%) of modaal inkomen (44%). Ook bij ruim een kwart (26%) van de Nederlanders met een bovenmodaal inkomen komt het voor. Bijna twee derde (64%) geeft aan dan geld te kort te komen voor de eerste levensbehoeften, zoals de boodschappen. Gevolgd door uitgaven aan kleding (28%) en uitgaan (22%).

Minilening

Minilening verleent minileningen van 100,- EUR tot 750,- EUR zonder BKR toetsing welke binnen 21 dagen moeten worden afgelost. De debetrente op jaarbasis is 7,9% wat neer komt bij een lening van 750,- EUR op 3,41 EUR (!)

Lenen tot 750 euro, binnen 10 minuten op je bankrekening

Beoordeling

Iedere minilening aanvraag wordt beoordeeld op de volgende punten:
– leeftijd: je moet tussen de 21 en 65 jaar zijn.
– inkomen: je moet genoeg inkomen uit arbeid hebben. (meer dan EUR 1200,-)
– nationaliteit: je dient de Nederlands nationaliteit te hebben.

Er zijn helaas geen mogelijkheden voor studenten, uitzendkrachten (weekloon), zelfstandigen, ziektewet, WW-, Wajong-, WWB uitkering en inkomens onder de EUR 1200,- Meer informatie is op minilening.nl terug te vinden.